Monday, February 11, 2013

home sweet home.

saya mungkin mula menulis lagi maybe di sebabkan project individual subject CSC 134 yg memerlukan project blog. dan bagi saya yang memang dah ada blog kerja agak senang. hehehe ^__^V

lupakan pesal CSC 134 mari focus kepada tajuk2 penting kita pada malam ini. chewahhhh*
seperti yang anda sekalian ketahui saya tengah menjalani cuti Midterm break dengan senang hati di rumah kesayangan. tidur di katil kesayangan. act like a lady boss. sungguh bahagia sekali di hati bila cuti tiba. senyum pun mulai melebar hingga ke telinga. setelah segala belon yang dinaiki selamat mendarat. melihat bonda kesayangan menunggu di balai ketibaan dengan penuh senyuman. I love you mummy :* Daddy yg sudah ready mengangkat luaggage. betapa parents kita menunggu kepulangan kita dengan hati yg senang sekali.

back to normal again i'm officially single. setelah setahun setengah berkecimpung di alam percintaan kini saya kembali kepada kedudukan single. rasa nya jangan di tanya kerana jawapan nya amt payah sekali. tapi saya percaya dalam hidup kita Tuhan mempunyai rencana yg sendiri. Tuhan Maha Adil, dia lebih mengetahui apa yang kita perlukan. sy tetap percaya dengan rencana Tuhan untuk sy. heartbroken dan segala rasa yg saya lalui banyak mematangkan sy. maybe belum masa yg sesuai untuk sy bercinta-cantun dengan kerja yang melambak.tanggungjawab sy adalah study. dengan diri saya yg belum tentu betul lagi bagaimana pula hendak menjaga hati dan perasaan orang lain, bukan? =.="
Sometimes God removes certain people from your life as protection. bila satu perhubungan yg bertentangan agama memang agak susah kerana memulakan sesuatu perhubungan yg tiada penghujung. Then, my mom told me just now akan ada yg terbaik nanti. dan sy percaya tak selama nya hidup kita di bawah ada kala nya kita akan merasa jugak kebahagiaan.
holiday selama seminggu ni memang saya nak habiskan bersama family n tebus balik kesilapan yang lepas. betapa berkat parents itu penting dlm kehidupan kita sebagai seorang anak.
Life is so much better when you stop caring about what everyone thinks, and start to actually live for yourself. focus sy pertama sekali memang kepada study n perlayanan dlm gereja sebagai seorang umat Kristian yg ingin bertumbuh matang di dalam iman.
Maybe part of loving is learning to let go. God bless you readers :)

mohon maaf sekiranya sy terlampau hiperbola dengan kata-kata sy di atas. but who cares? nobody cares.


No comments: